مدیرعامل مؤسسه خیریه ثامن الحجج (ع) گناباد از توزیع مقدار یک و نیم تن سیب زمینی بین ایتام و نیازمندان و معلولین این شهرستان خبر داد.
به گزارش گنابادآنلاین به نفل ازگناباد۲۰،محمد حسین فیاضی ، گفت: این سیب زمینی ها توسط یک خیر کامیوندار نوقابی به مؤسسه اهدا شده بود و همزمان با میلاد قافله سالار کاروان محبت و ایثار حضرت امام علی(ع) در کیسه های پنج کیلویی بین ۳۰۰ خانوار یتیم و بی سرپرست، نیازمند و معلول تحت پوشش مؤسسه و اداره بهزیستی توزیع شد.
مدیرعامل مؤسسه خیریه ثامن الحجج (ع) گناباد اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ یتیم و خانواده نیازمند و معلول و ازکار افتاده تحت پوشش مؤسسه می باشند و از خدمات مؤسسه در بخش های مختلف تهیه جهیزیه ، دارو و درمان ، ساخت و تعمیر مسکن ، مواد غذایی ، پوشاک ، تحصیل و غیره َبهره مند می گردند.
وی ادامه داد: این مؤسسه هر ماه افزون بر یک هزار سبد غذائی از قبیل گوشت، برنج، ماکارونی، روغن، قند، چای، رب، پنیر، جبوبات و غیره بین جامعه هدف و بویژه ایتام توزیع می کند.
فیاضی تصریح کرد: ارزش نقدی هر سبد غذائی توزیع شده ۶۵۰ هزار ریال می باشد که تماماً از محل مشارکتهای مردمی مؤسسه تأمین می شود.















