احساسات مذهبی مردم شهرستان  را جریحه دار نکنید
احساسات مذهبی مردم شهرستان  را جریحه دار نکنید

امام جمعه گنابادگفت:با توجه به همزمان شدن ایام تبلیغات با ایام شهادت حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها بسیاری ازمردم شهرستان به ما مراجعه کرده ودرخواستشان این بوده که ستادها صوت های شاد نگذارند چون این احساسات مذهبی ما را جریحه دار می کند

حجت‌الاسلام صادقی نسب روز شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار گناباد آنلاین گفت: با سپاس از شما و همه بزرگوارانی که در اطلاع‌رسانی برای برگزار شدن و اخلاقی برگزار شدن انتخابات  تلاش می‌کنید. یکی از مواردی که کاندیداها و طرفداران محترمشان باید رعایت کنند این است که یکدیگر را تخریب نکنند، برای مردم نیز ایجاد مزاحمت نکنند، وقتی‌که بلندگوها صدای گوش‌خراشی  داشته باشند، خواه یا نا خواه همه مردم، رهگذران و مغازه‌های اطراف ستادها در اذیت و آزار به سر می‌برند لذا ازاین‌جهت رعایت کنند که صداها معتدل باشد.

ثانیاً با توجه به هم‌زمان شدن ایام تبلیغات با ایام شهادت حضرت زهرای اطهر سلام‌الله علیها بسیاری از مردم شهرستان به ما مراجعه کرده و درخواستشان  این بوده که  ستادها صوت‌های شاد نگذارند چون این احساسات مردم مذهبی شهرستان ما را جریحه دار می‌کند وسعی کنند یا صوت‌های مداحی و سوگواری البته با صدای ملایم‌تر بگذارند و یا اگر خواستند بعد از روز شهادت سرودی بگذارند، سرودها ملایم‌تر  باشد.

با توجه به اینکه شایعات فراوانی در سطح شهرستان وجود دارد از مردم درخواست دارم که این شایعات را قبول نکنند مگر از خود طرف بپرسند، راجع به هر شایعه‌ای تا طرف زنده هست از خودش سؤال کنند نه اینکه بگویند مثلا این‌طور می‌گویند و…. بازار دروغ و تهمت این روزها خیلی داغ است، ان‌شاءالله سعی بکنند از خود طرف اگر زنده هست سؤال کنند، آدم زنده را وکیل وصی نمی‌خواهد.