پرداخت بیش از ۴۰ میلیارد ریال از هزینه‌های درمانی مردم در قالب طرح تحول نظام سلامت
پرداخت بیش از ۴۰ میلیارد ریال از هزینه‌های درمانی مردم در قالب طرح تحول نظام سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیش از ۴۰ میلیارد ریال از هزینه‌های درمانی مردم توسط دولت پرداخت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیش از ۴۰ میلیارد ریال از هزینه‌های درمانی مردم توسط دولت پرداخت شده است.
به گزارش گنابادآنلاین به نقل ازوب دا، دکتر احمدی در کنفرانس خبری هفته سلامت گفت: از زمان آغاز طرح تحول نظام سلامت تا کنون، بیش از ۲۰ هزار بیمار بستری از خدمات و مزایای طرح تحول نظام سلامت در این دانشگاه بهره‌مند شدند.
وی به تشریح دستاوردها و فعالیت‌های دانشگاه در سال گذشته پرداخت و افزود: آغاز طرح تحول نظام سلامت مهمترین اقدام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۹۳ بود که نقش مهمی در افزایش رضایت‌مندی مردم داشت.
وی، کاهش فرانشیز و پرداختی از جیب مردم را به عنوان یکی از مهمترین بسته‌های حمایتی این طرح عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بیمه‌شدگان روستایی ۳ درصد و بیمه شدگان شهری ۶ درصد هزینه‌های درمانی در بیمارستان‌های دولتی را پرداخت می‌کنند و مابقی آن توسط دولت پرداخت می‌شود که در همین راستا، بیش از ۴۰ میلیارد ریال از هزینه‌های درمانی مردم در شهرستان‌های گناباد و بجستان توسط دولت پرداخت شده است.
وی، رایگان شدن هزینه اعزام بیماران را از جمله مزایای این طرح برشمرد و تصریح کرد: با اجرای این طرح دیگر بیماران برای تامین دارو و سایر خدمات پاراکلینیکی به خارج از بیمارستان فرستاده نمی‌شوند که این امر نیز نقش مهمی در کاهش رفت و آمد و هزینه‌های پرداختی آنها دارد.
وی ، با بیان اینکه بسته زایمان طبیعی از  جمله بسته‌های حمایتی طرح تحول نظام سلامت است که نقش مهم و موثری در کاهش سزارین و ترویج زایمان طبیعی دارد، به مخاطرات انجام سزارین اشاره و خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از ۱۵۰۰ زایمان طبیعی  به صورت رایگان در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه انجام شده است.
دکتر احمدی با اشاره به راه‌اندازی سه کلینیک ویژه با حضور پزشکان متخصص در این دانشگاه گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت در سال جاری توجه ویژه‌ای به کلینیک‌های ویژه دارد که انشاا… به زودی عملیات اجرایی ساخت پلی کلینیک گناباد با قابلیت ارائه خدمت توسط ۳۵ پزشک متخصص آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته، ۲۰ متخصص جدید در این دانشگاه جذب شدند، اظهار داشت: اجرای بسته کیفیت ارتقای هتلینگ در بیمارستان‌های تحت پوشش از مهمترین اقدامات انجام شده در سال گذشته بود که در این راستا، بیش از ده میلیارد ریال صرف بازسازی و نوسازی بخش‌ها، تعویض تخت و تشک بیمار، بسته بهداشتی و … شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از خرید بیش از ۸ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی در سال ۹۳ برای بیمارستان‌های این دانشگاه خبر داد که از بهترین آنها می‌توان به خریداری دستگاه‌های سینوسکوپ، یگ لیزر و جراحی کاتاراکت(فیکو) و دو میلیارد ریال تجهیزات برای اورژانس بیمارستان‌ها اشاره نمود.
دکتر احمدی تکمیل پروژه بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی علامه بهلول را مهمترین اولویت عمرانی دانشگاه عنوان کرد و افزود: خوشبختانه پس از سفر سال گذشته ریاست محترم جمهوری به خراسان رضوی،  اعتبارات مناسب برای تکمیل این پروژه اختصاص یافته و امیدواریم پس از تکمیل ساختمان و ابنیه آن تا پایان نیمه اول امسال، اعتبارات لازم برای خرید تجهیزات پزشکی این بیمارستان اختصاص یابد.
وی از تکمیل پروژه در حال احداث خوابگاه دانشجویی فجر ۲ تا یک ماه آینده خبر داد و افزود: با راه اندازی این خوابگاه، دیگر نیازی به اجاره خوابگاه‌های خودگران در سطح شهر نخواهیم داشت. وی با بیان اینکه ۸۸درصد دانشجویان دانشگاه غیر بومی هستند، اظهار داشت: به منظور ایجاد آرامش و رفاه دانشجویان، برای همه متقاضیان، خوابگاه فراهم شده است.
وی، تکمیل ساختمان دانشکده پزشکی و سالن ورزشی پردیس دانشگاه را از دیگر پروژه‌های عمرانی عنوان و اظهار امیدواری کرد با بهره‌برداری از این طرح‌ها، ضمن رفع مشکلات فضای فیزیکی مورد نیاز برای آموزش، میزان امکانات و سرانه ورزشی دانشجویان و کارکنان نیز افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کسب مجوز قطعی مرکز توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت و مجوز راه‌اندازی مرکز عوامل اجتماعی موثر بر سلامت را از جمله دستاوردهای دانشگاه در سال گذشته عنوان و اظهار امیدواری کرد با تصویب مجوز مرکز سالمندی، به سمت ایجاد پژوهشکده گام برداریم.
دکتر احمدی با اشاره به کسب رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ۲، گفت: مجله افق دانش با نمایه دو، مجله پژوهش و سلامت به دو زبان فارسی و انگلیسی، مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی، سالن کامپیوتر و کتابخانه مرکزی با ۴۵هزار عنوان کتاب فارسی و لاتین از جمله مزیت‌های پژوهشی دانشگاه است.
وی، تقویت رشته‌های تحصیلات تکمیلی را از مهمترین اولویت‌های دانشگاه در بخش آموزش عنوان و تصریح کرد: هم اکنون ۱۰۹ دانشجو در ۶ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته دکتری پژوهش محور مشغول تحصیل هستند.وی به جذب ۲۸ عضو هیأت علمی علوم پایه و بالینی در طول یک سال و نیم گذشته اشاره کرد و افزود: این میزان به اندازه ۵۰ درصد کل جذب اعضای هیأت علمی از ابتدای تاسیس دانشگاه در سال ۶۵ تا کنون بوده است.
وی با بیان اینکه رویکرد دانشگاه در جذب هیأت علمی، پذیرش نیروهای بومی است، این مسئله را موجب ماندگاری بیشترین اعضاء هیئت علمی در دانشگاه دانست.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۴۸۰ دانشجو در ۲۳ رشته آموزشی مشغول تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: سال گذشته علاوه بر جذب مجوز پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی رادیولوژی، مجوز کارشناسی ارشد در دو گرایش رشته پرستاری نیز اخذ شد.
وی با اشاره به ارتقای دانشگاه از تیپ ۳ به تیپ ۲، اظهار امیدواری کرد با کسب مجوز رشته‌های مصوب شورای دانشگاه در شورای گسترش، شاهد ارتقاء دانشگاه در حوزه آموزش باشیم.
دکتر احمدی در پایان به شعار امسال هفته سلامت اشاره کرد و افزود: در طول این هفته، بیش از ۵۰ برنامه آموزشی، مسابقه، سنجش سلامت، عیادت از بیماران و … برگزار شده است.
دکتر احمدی در پایان دستاوردها و موفقیت‌های دانشگاه را مرهون همکاری و همراهی همه مسئولین بویژه نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان، امام جمعه، فرماندار، مدیران، اعضای هیأت علمی،کارکنان و دانشجویان دانست و اظهار امیدواری کرد در سال جدید که به فرموده مقام معظم رهبری سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی نامگذاری شده است، با همدلی و همراهی بیشتر در جهت توسعه دانشگاه و ارتقاء سطح سلامت جامعه گام برداریم.