واکنش جاویدعربشاهی به اظهارات یک کارشناس شهرسازی در خصوص قیمت مسکن
واکنش جاویدعربشاهی به اظهارات یک کارشناس شهرسازی در خصوص قیمت مسکن
در پی اظهارات یک کارشناس شهرداری،علیرضا جاویدعربشاهی طی یک نامه سرگشاده خطاب به شهردار بیدخت واکنش نشان داد

جناب آقای محمد میر بیدختی

شهردار محترم شهر بیدخت

با اهدای سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان

در خبرها خواندم که یکی از کارشناسان شهرداری، گرانی املاک در گناباد را یک فرصت تلقی کرده و در یک تفسیر نژادپرستانه گفته که هرکسی می‌خواهد در گناباد زندگی کند باید هزینه ساکن شدن را پرداخت کند و در ادامه نیز یادآور شده که اگر املاک گران باشد، دیگر افرادی که از هر جا درمانده شده‌اند نمی‌توانند به شهر گناباد بیایند!

ضمن ابراز تأسف برای این اظهارنظر باید به این شخص و به این‌گونه تفکر نادرست که هیچ جایگاهی در نظام عدالت محور جمهوری اسلامی ایران ندارد، یادآور شد که اولاً اصل ۳۱ قانون اساسی را حداقل یک‌بار بخواند، آنجا که صراحتاً اصل سی و یکم بیان می‌دارد که داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است و دولت موظف است با رعایت اولویت برای آن‌ها که نیازمندترند به‌ویژه روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.

ثانیاً این شخص باید بداند که امثال همین تفکرات است که باعث ایجاد شکاف طبقاتی در جامعه و تشدید سیاست‌های تبعیض‌آمیز در منطقه شده است، ازاین‌رو باید به ایشان که خود را کارشناس شهرسازی می‌خواند یادآور شد اگر نمی‌تواند چالش تأمین مسکن مناسب برای جوانان را حل کند، حداقل بابیان این‌گونه مطالب بی‌اساس، نمک به زخم محرومین و مستضعفین که صاحبان اصلی این انقلاب هستند، نپاشد.

در پایان از مسئولین امر نیز درخواست دارم نسبت به سپردن سمت‌های کلیدی در شهرداری دقت بیشتری به عمل‌آورده و کسانی را برای مدیریت شهری به کار گمارند که دغدغه او، عدالت محوری باشد نه پیروی از سیاست‌های سرمایه‌داری!

با آرزوی روزهای بهتر

علیرضا جاویدعربشاهی

هفتم اردیبهشت ۱۳۹۹