فرماندار گناباد گفت: برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده دشمنان باید مسائل حوزه کار و کارگری با دقت و حساسیت بیشتر مدیریت شود.
به گزارش گنابادآنلاین به نقل از ایرنا، محمد علی نبی پور روز سه شنبه در جلسه کمیته کار و کارگری شهرستان گناباد افزود: دشمنان نظام و بیگانگان در مناسبتهای خاص نظیر برگزاری انتخابات تلاش می کنند با برنامه ریزی و جهت دهی به فعالیتهای سندیکاها و تجمع های کارگری از آن در راستای منافع خصمانه و اهداف سیاسی خود بهره برداری کنند.
وی اظهار کرد: بر این اساس باید مسائل حوزه کار و کارگری شهرستان از جمله مسایل مربوط به حقوق، مزایا و بیمه ها به گونه ای مدیریت شود تا مورد سوء استفاده قرار نگیرد.
وی با اشاره به تاریخچه شکل گیری قانون کار گفت: قانون گذار سنگ بنای این قانون را بعد از انقلاب اسلامی بر استیفای حقوق کارگر بنا نهاده و کارگران نیز به جز قوت بازوی خود سرمایه دیگری ندارند و قانون کار را مهمترین پناهگاه خود می دانند.
وی از مسئولان ذیربط خواست مسائل و مشکلات کارگران واحدهای تولیدی شهرستان را به طور خاص مورد بررسی قرار دهند و برای رفع آنها بکوشند.
هم اکنون ۲۱۶ واحد صنعتی و معدنی و ۹۵ نانوایی در شهرستان گناباد مشغول فعالیت است.















