شهرداری کاخک قهرمان مسابقات والیبال جام رمضان بیدخت
شهرداری کاخک قهرمان مسابقات والیبال جام رمضان بیدخت

در بازی فینال تیم های شهرداری بیدخت و شهرداری کاخک رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و این تیم شهرداری کاخک بود که توانست با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی برسد .

به گزارش گنابادآنلاین، مسابقات والیبال جام رمضان بیدخت یادبود شهید خاکی با برگزاری ۱۵ بازی و با حضور ۶ تیم قهرمان خود را شناخت . مسئول نمایندگی ورزش و جوانان بیدخت افزود : در بازی فینال تیم های شهرداری بیدخت و شهرداری کاخک رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و این تیم شهرداری کاخک بود که توانست با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی برسد . در مراسم اختتامیه مسابقات از تیم های اول و دوم و مسئولین فنی و اجرایی و کادر داوری مسابقات با لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر شد .

یاسر قاسم زاده همچنین بیان داشت:  در روز دوشنبه ۲۹  تیر ماه نیز مسابقات پنالتی یادبود ورزشکاران با اخلاق مرحوم امینی و عبدالله زاده در دو رده نوجوانان و بزرگسالان با همت هیئت فوتبال بیدخت و  هیئت محبان الرضا در محل استادیوم دکتر نقره برگزار شد که در بخش نوجوانان مومنی و شورابی و در بخش بزرگسالان ابراهیم هاشمی و مهدی محمدزاده حائز کسب مقام بهترین پنالتی زن و بهترین دروازه بان شدند که در این مراسم از این ورزشکاران نیز تقدیر شد .

منبع: روابط عمومی ورزش و جوانان بیدخت