۲۰۰ نفر از نونهالان گنابادی که در ایام ماه مبارک رمضان با حضور در مساجد شهرستان در طرح شمیم رمضان شرکت نمودند، در همایش این طرح شرکت نمودند.
به گزارش گنابادآنلاین به نقل ازندای گناباد، همایش طرح شمیم رمضان دیشب (چهارشنبه) در محل پارک باغ ملی گناباد با حضور نونهالان و والدین آنان برگزار شد.
طرح شمیم رمضان از سال ۱۳۸۷ با یک مسجد در گناباد شروع و امسال در ایام ماه مبارک رمضان در مساجد قائم، مصلی امام خمینی، نبی، جامع قنبرآباد، جامع قدیم، جامع شهر و موسی ابن جعفر به همت پایگاه و کانون فرهنگی هنری این مساجد برگزار شد.
هدف اصلی این برنامه، حضور نونهالان در ماه مبارک رمضان در مساجد و ارتباط با مسجد و همچنین بیان مفاهیم دینی در خلال اجرای برخی از بازی ها و مسابقات می باشد.
این طرح امسال توسط سه تن از روحانیون گنابادی برگزار شد و به دلیل استقبال نونهالان و رضایت مندی والدین آنان پس از ماه مبارک رمضان نیز ادامه خواهد شد.















