یکی از طلافروشان گنابادی، با کاهش نرخ سود فروش طلاجات خود، به ترویج ازدواج در میان بسیجیان گناباد پرداخته است.
کمک به ترویج ازدواج توسط یک طلافروش گنابادی
ترویج ازدواج توسط یک طلا فروش گنابادی
یکی از طلافروشان گنابادی، با کاهش نرخ سود فروش طلاجات خود، به ترویج ازدواج در میان بسیجیان گناباد پرداخته است.
«عبدالحسین خواجه» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ندای گناباد گفت: یکی از مهمترین افتخارات بنده، عضویت در شجره طیبه بسیج می باشد و بر همین اساس و تاکید مقام معظم رهبری بر ترویج ازدواج، خدمت به جوانان بسیجی جوان را بر خود لازم دانستم.
وی ادامه داد: تمامی بسیجیان شهرستان گناباد می توانند با داشتن مدرکی مبنی بر عضویت در بسیج به طلافروشی اینجانب مراجعه و از تخفیفات ویژه برخوردار شوند.
این طلافروش گنابادی در خصوص جزئیات تخفیفات خود گفت: برای بسیجیان گنابادی علاوه بر کاهش اجرت فروش طلا تا حد ممکن، سود فروش طلا از ۷ درصد به ۴ درصد و مالیات بر ارزش افزوده طلا از ۹ درصد به ۷ درصد کاهش داده ام تا جوانان بسیجی دغدغه کمتری نسبت به ازدواج و خرید طلاجات داشته باشند.
خواجه، مهمترین دغدغه کنونی اصناف را رکود بازار و پرداخت مالیات برشمرد و تصریح کرد: پرداخت مالیات قانوناً و شرعاً بر عهده هر کسبه می باشد اما در قانون، مالیات برای درآمد وضع شده است و در شرایط کنونی که درآمد با هزینه های جاری برابر است، پرداخت مالیات برای اصناف دشوار و خارج از انصاف می باشد.
منبع:گناباد۲۰
لینک کوتاه :
https://gonabadonline.ir/?p=1568
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
چرا جهش تولید؟ چرا مشارکت مردم؟
مروری بر پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب
هادی محمدپور نماینده منتخب حوزه انتخابیه گناباد و بجستان شد
انتخاب هادی محمدپور به عنوان نماینده منتخب مردم شهرستان های گناباد و بجستان
نه به دروغ
هر كس در معاشرت با مردم به آنان ظلم نكند، دروغ نگويد و خلف وعده ننمايد، جوانمرديش كامل، عدالتش آشكار، برادرى با او واجب و غيبتش حرام است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت گنابادآنلاین در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
















